Workshop door Alberto Paganini

Wij zijn verheugd dat Alberto Paganini, yogaleraar en inspirator uit Brugge wéér workshops komt geven in Yogapraktijk Ruimte in Zijn.

Deze worden gegeven op zaterdag en zondag 26 en 27 mei 2018. Beide van 10-13 uur en 14-17 uur in Het Danslokaal op het Honigcomplex.  Zie www.hetdanslokaal.nl. Lunch bestellen is mogelijk

Zaterdag 26 mei 2018:

Prana Yoga Flow Activeer je levenskracht, open je hart en leef vrij

Een yogastijl die je springlevend maakt, je hart opent en je geest tot rust brengt. Kunnen we nog innerlijke rust, vitaliteit, geluk en stralende gezondheid beleven, te midden van onze hectische samenleving? Alberto Paganini ontwikkelde voor de westerse mens "prana Yoga Flow": een creatieve, dynamische en ontspannende yogastijl die je springlevend maakt, je hart opent en je geest tot rust brengt. Tijdens deze workshop beoefenen en combineren we op een orginele manier waardevolloe yogatechnieken zoals bandha's, ujjayi-ademhaling, alignement, vinyasa's, zonnegroeten, asana's, pranayama, drishti's, mudra's, meditaties en ontspaningsoefeningen. In deze innovatieve workshop wordt yoga één van de oudste systemen voor zelfontwikkeling, sprankelend actueel.

 

Zondag 27 mei 2018:

Prana Yoga Flow voor je constitutie: Vatta, Pitta en Kapha harmoniseren

Breng jezelf in harmonie. Basiskennis van de ayurvedische constituties en Prana Yoga Flow's om de energiestroom van elk type te balanceren. Vind je eigen helende manier om te oefenen.

 

Wie is Alberto Paganini?

Alberto Paganini met dochter Chiara
Alberto Paganini met dochter Chiara

Alberto is doctor in de filosofie en een uitstekende yogaleraar en adembegeleider met meer dan 30 jaar ervaring. Hij bestudeerde o.a.Vinyasa-, Viniyoga, Sivananda-, Iyengar-  Hatha- Ashtanga- en Dru-yoga . Zijn leraren zijn o.a. Shiva Rea, Desikachar, BKS Iyengar, Manju Jois, M. Patel, David Williams, David Svenson, Robert Boustany, Ammaij en Babaji.
Hij beoefent, bestudeert en onderwijst yoga en energie-ademen met hart en ziel. Hij was en is steeds in contact met veel leraren en methoden en ontwikkelt een eigen weg.
Sinds ’93 verblijft hij in België waar hij Soma vzw heeft opgericht. Meer over Alberto en Soma Yoga op de website www.yogasoma.be.

 

 

Kosten en aanmelden

De kosten voor het hele weekend zijn 150 euro. Voor één dag 80 euro.

Je aanmelding is definitief wanneer je het geld hebt overgemaakt, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Het geld kan je overmaken naar Yogapraktijk Ruimte in Zijn te Nijmegen: NL89 INGB 0002893189 ovv „Workshop Alberto weekend”, „Workshop Alberto zaterdag” of „Workshop Alberto zondag” .

Voor aanmelding bel: 06-39871508 of mail 

Adres

Les locatie

Van Den Havestraat 60
Nijmegen

Geinteresseerd in een proefles?

Voor meer informatie of een proefles kan je me geheel vrijblijvend appen, bellen of mailen via onderstaande informatie.
Corla van Stuyvenberg
Telefoonnr. 06-39871508