Aanvullende informatie programma

< Terug naar weekend informatie

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een door Tovi Browning ontwikkelde therapievorm die haar wortels vindt in de osteopathie.

Het is een methode van ritmische zachte en vloeiende bewegingen volgens een speciale techniek van wiegen en strekken.

De bewegingen voeren het lichaam terug naar een oerritme met de onbewuste herinnering aan ons ontstaan in een koesterende, veilige baarmoeder.

Dit brengt diepe ontspanning teweeg en je ervaart bevrijding van angst en overlevingspatronen (= stress). Je wordt even helemaal teruggebracht in je lijf waarin je alles weer (opnieuw) kunt voelen.

Dit leidt tot inzichten in je leven en het activeert je zelfhelend vermogen. Alle lichaamsvloeistoffen gaan beter doorstromen, blokkades komen vrij (of lossen op), veel klachten verdwijnen en door bewustwording en zelfacceptatie ontstaat er ook een mentale en emotionele balans : je komt weer in je kracht!!

Holistic Pulsing is natuurlijk en plezierig en je kunt je kleren aanhouden.        

Integrale massage

Is een holistische massagevorm waarin klassieke massagetechnieken gecombineerd worden met holistic pulsing, dynamische massage, strekkingen(yoga massage), diepe bindweefselmassage en energetische massage.

De combinatie wordt persoonlijk op de klacht of het vraagstuk van de cliënt afgestemd en geeft een diepe ontspannende en helende werking.

Reading

Een reading is een innerlijke communicatie met je wezen, je kern. Tijdens een reading kijkt de reader naar wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit en wat je daarin aan het ervaren bent. Een reading helpt je inzicht te krijgen in jouw processen. Het laat je zien van waaruit je dingen doet of laat. Dit inzicht helpt je bij het maken van je eigen keuzes.

De algemene reading noemen we ook wel een roos-, aura- en chakra reading. Na het lezen van de roos (een algemeen beeld over wat je aan het beleven bent) wordt je aura, je energieveld om je heen, gelezen. Daarna maak je een reis door je chakra’s.

Zit je met een bepaalde levensvraag? Een vraag bijvoorbeeld over werk, wonen, kinderen, relatie, familie of gezondheid? Dan is een thema reading iets voor jou.

Healing

Soms lukt het om je ervaringen al snel te verwerken en een plek te geven. Soms lukt dat niet zo goed. Een healing helpt je om je ervaringen een plek te geven op een manier die op dat moment bij je past. Hierdoor kun je meer in harmonie met je bezieling en mogelijkheden functioneren.

Reading en healing helpen je om oude patronen los te laten, te veranderen wat je wilt veranderen en zo meer ruimte te creëren voor je eigen unieke manier van zijn.

< Terug naar weekend informatie

Adres

Les locatie

Van Den Havestraat 60
Nijmegen

Geinteresseerd in een proefles?

Voor meer informatie of een proefles kan je me geheel vrijblijvend appen, bellen of mailen via onderstaande informatie.
Corla van Stuyvenberg
Telefoonnr. 06-39871508